GRATIS PROEFLES..?

De Milon cirkel is sneller - Jouw complete work-out in slechts 35 minuten

M Club - Milon Cirkel Deurne

Werk, gezin, sociale verplichtingen… we hebben het allemaal erg druk. Dus ondanks dat we weten dat bewegen een must is, komt het er niet altijd van. Dan is het goed te weten dat je op de milon cirkel een complete work-out doet voor je hele lichaam in slechts 35 minuten. In een afwisselende work-out op volautomatische toestellen train je je spieren én conditie op een veilige en zeer effectieve manier. Je traint op tijden welke voor jou geschikt zijn en bent 35 minuten later weer klaar. Twee trainingen per week zijn voldoende.

Sneller

Jouw complete work-out in slechts 35 minuten

Complete training

Zowel spierkracht als conditie

Effectief

In slechts 35 minuten zeer effectief.

zowel spierkracht als conditie

De Milon cirkel is een complete training

In de Milon cirkel train je de zes grote spiergroepen en wissel je dat af met cardiotraining. Je training is dus zeer afwisselend en zeer compleet.
Milon Cirkel Deurne logo

in slechts 35 minuten zeer effectief

De Milon cirkel

Kan je in slechts 35 minuten hard genoeg trainen? Absoluut! We durven zelfs te stellen dat een training op de Milon Cirkel bijna net zo effectief is dan op traditionele toestellen.

Waarom?

Door de korte wisseltijden blijft je hartslag hoog en ben je dus continue je uithoudingsvermogen aan het trainen en door de verhoogde weerstand in de excentrische trainingsfase is iedere beweging tot wel 30% effectiever dan traditionele spiertraining met gewichten.

Prijs?

12 maanden onbeperkt Milon abonnement  € 45,00
Incl: begeleiding, handdoekservice, onbeperkt sportdrank(incl. 1 bidon) en gebruik maken van de faciliteiten van Ames Sport&Zorg: Fitness, cardio, switching, groepslessen, squash, Amesapp.

De eerste 100 aanmelding profiteren van een geweldige introductiekorting en betalen voor de eerste 2 jaar slechts € 35,00 per maand.

Menu

Gratis proefles?

Nog ergens anders lid? Maak gebruik van onze gratis overstapservice
Vraag naar de voorwaarden